Til forsiden
Intranet
- en paraplyorganisation for selvejende og
private institutioner for børn og unge
Printvenlig side

Om Børneringen

Børneringen er en sammenslutning af selvejende og private daginstitutioner for børn og unge. Formålet er bl.a. at oprette og administrere gode dagtilbud til børn og unge i alderen 0 - 18 år, i samarbejde med de lokale myndigheder.

Børneringen er paraply for selvejende institutioner med driftsoverenskomst og selvejende institutioner godkendt til privat drift – populært kaldet ”selvejende” og ”private” institutioner. Derimod kan private institutioner, som er oprettet af private personer, som A/S eller aps – og dermed ikke selvejende – ikke optages som medlem af Børneringen.

Børneringen er ikke en landsdækkende paraply, men har valgt at koncentrere sig omkring hovedstadsregionen, for at sikre godt lokalt kendskab og nærhed til gavn for institutionerne.

Børneringen blev stiftet i 1941 af Ingeborg Christiansen med Hendes Majestæt Dronning Ingrid som protektor. I dag er Hendes Majestæt Dronning Margrethe II protektor for Børneringen. 

Udgangspunktet er et medlemsdemokratisk værdigrundlag og med afsæt i nogle klare visioner for udvikling og varetagelsen af nogle gode pædagogiske tilbud til børn og unge.

Vi arbejder med løn, bogholderi og rådgivning for at give en god service til alle vores institutioner og for at sikre dem de bedste rammebetingelser. Det giver en god plads til deres kerneopgave - at give børn og unge en god, udviklende og tryg hverdag.  

Børneringen
Høffdingsvej 36, 5.sal, 2500 Valby € Tlf. 38 16 23 06 € CVR 53 04 00 12 € EAN 579 000 134 4283 € borneringen@borneringen.dk
Telefontid
Mandag - torsdag: 9.00 - 15.00 € Fredag: 9.00 - 14.00 € Telefonerne er dagligt lukket mellem kl. 12.00 - 12.30