Til forsiden
Intranet
- en paraplyorganisation for selvejende og
private institutioner for børn og unge
Printvenlig side
Samhandelsaftaler i Børneringen

 Børneringen har indgået forskellige aftale om samhandel og rabat med flere leverandører. Aftalerne er altid frivillige for institutionerne, men giver jer en mulighed for at opnå rabat ved køb. På Børneringens intranet kan man læse aftaler, og se prissammenligning på nogle af leverandørerne.

Vi samarbejder bl.a. med.


Berendsen - hygiejne og måtter 
bObles - legeudstyr 
Bymose Hegn - til personaleweekenden eller en personaledag
Clean Danmark - renhold  Clean Danmark tilbyder desuden et
abonnement på polishbehandling af gulvbelægninger så de er nemmere at holde rene og holder sig pæne længer. læs om det her
Dansk Kontormiljø - kontorartikler
Danske Naturlegepladse - naturlegepladse - medlemmer af Børneringen får 15%, ved køb over 2000,- fri fragt
Daseko  - renhold
Den kørende Cykelsmed - reparer, alle, klapvogne, sovevogne, barnevogne, alle Christiania-cykler, og institutions cykler, mooncars mm.
Famly - Kommunikation mellem børnehave og hjem
Kompan - Legepladsudstyr
Visivo - Kopi og print -  GRATIS pre-vurdering for Børneringens medlemmer. Hvis jeg skal kigge på en gammel / eksisterende kontrakt, honores jeg kun kr. 2.900 for dette. Koden til at aktivere Visivo´s GRATIS pre-analyse er : 12345678”
 

Dertil kommer
at vi har aftaler med Michael Jørgensen (naturvejleder) og Britta Johnsen (børnekunst) hvor man kan opnå en pæn rabat, når man er tilknyttet Børneringen.
VI har også et langt og godt samarbejde om førstehjælps-og brand-kurser hos Frank Iversen hos LF-kurser der giver meget favorable priser.

Når man ønsker at købe noget hos en leverandør - så oplys at I er medlem af Børneringen og bed om at få den aftalte rabat. Hvis der er spørgsmål eller andet så kontakt gerne Børneringen omkring dette.

 
    
Børneringen
Høffdingsvej 36, 5.sal, 2500 Valby ¤ Tlf. 38 16 23 06 ¤ CVR 53 04 00 12 ¤ EAN 579 000 134 4283 ¤ borneringen@borneringen.dk
Telefontid
Mandag - torsdag: 9.00 - 15.00 ¤ Fredag: 9.00 - 14.00 ¤ Telefonerne er dagligt lukket mellem kl. 12.00 - 12.30