top

Temaaften

Temaaften om Forældresamarbejde

På temaaftenen, vil der være korte udfordrende oplæg, med plads til spørgsmål, jeres egne historier og fælles faglig refleksion, og plads til både grin og alvor

Hvordan udvikler og vedligeholder vi vores kompetencer i forhold til samarbejdet med forældrene og hvorfor er der brug for at snakke om det?

  • Kravene til daginstitutionerne ændrer sig løbende
  • Vores måde at kommunikere på har ændret sig generelt – men i særlig grad under Corona
  • Vores opfattelse af hvad vi kan tillade os at kræve af hinanden har ændret sig

Kom og vær med til en aften hvor vi både bringer det svære, det gode og det fagligt spændende på banen, når vi giver inspiration til at udvikle og vedligeholde vores forældresamarbejde.

Med udgangspunkt i den systemiske teori, kigger vi nærmere på domæneteorien, og hvordan vi kan bruge den i vores kommunikation med forældrene.

Vi kommer omkring kropssprogets betydning for de budskaber vi sender og giver redskaber til at blive mere tydelig i kommunikationen.

På temaaftenen, vil der være korte udfordrende oplæg, med plads til spørgsmål, jeres egne historier og fælles faglig refleksion, og plads til både grin og alvor.

Kom selv eller kom flere kolleger sammen, vi håber at vi endelig kan møde op sammen fysisk i Børneringens dejlige lokaler på Høfdingsvej nr 36, 5. sal , 2500 Valby

ID


Tid og sted

Torsdag d. 23 september 2021 (kl. 18:00 -20:00)

Børneringens store mødelokale, Høffdingsvej 36, 5. sal 2500 Valby


Målgruppe

Pædagogisk ansatte


Oplægsholder

Mette Fabricius, faglig konsulent i Børneringen, uddannet pædagog og tidligere leder


Forplejning:

Sandwich, vand, kaffe og te og så en småkage


Pris

Gratis


Tilmeldingsfrist

9. september 2021


Hvad siger vores medlemmer?