top

Kursus

Facilitering af online møder og kurser

Digitale mødelederkompetencer og Digital facilitering og værktøjer.

Formål

I samarbejde med CFSA tilbyder Børneringen to webinarer i henholdsvis Digitale mødelederkompetencer og Digital facilitering og værktøjer til ledere, ansatte og bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at kvalificere deres online møder.

Kurset er for dig der ønsker at blive bedre til:

  • at være vært og deltager i effektive – og hyggelige – møder med undergrupper (break-out rooms) og samarbejdsprojekter, selv om alle er hjemmesendte/sidder i hvert sit kontor
  • at facilitere meningsfulde og interessante online møder, hvor deltagerne er aktive og oplever de fordele, som online møder kan give for deling af dokumenter, filmoptagelse, afstemninger mv. 
  • styre hybridmøder, hvor nogle er fysisk sammen og andre deltager online, så begge grupper er inddraget og aktive

Udbytte

Kurset var oprindeligt tiltænkt til Børneringens personale, men som medlemsinstitution har du mulighed for at deltage gratis, hvis også ønsker at lære mere ift. online kommunikationen.

Kurset vil give dig:

  • Viden og inspiration til anvendelse af forskellige funktioner på Zoom og i Microsoft Teams til afholdelse af digitale møder med deling af dokumenter, break-out rooms (gruppearbejde) mv. 
  • Indsigt i hvad der kræves for at tilrettelægge og facilitere digitale møder i en professionel sammenhæng som f.eks. personalemøder, projektmøder, ledermøder og med eksterne deltagere 
  • Inspiration og værktøjer til at skabe gode kreative digitale processer - både før, under og efter et møde, som skaber energi og gejst.

ID


Tid og sted

2 X webinar af 2 timers varighed hver Fredag d. 22/1 og tirsdag d. 9/2 begge dage kl. 10.00-12.00 Til hvert webinar er der ½ times teknisk onboarding fra kl. 9.30

Online via Teams


Målgruppe

re, bestyrelsesmedlemmer og pædagogisk personale


Underviser

Sabitha Sara Krøgholt Jørgensen (CFSA)


Pris

Gratis


Tilmeldingsfrist

20. januar 2021


Hvad siger vores medlemmer?