top

Vuggestuen Margrethevej i Hillerød – søger en medhjælper

Vuggestuen Margrethevej søger en medhjælper på 25 – 28 timer pr. uge med ansættelse 1. december 2020.

Vi er en selvejende vuggestue, som holder til i Hillerød Midtby på Margrethevej 26. Pt. huser vi 40 skønne vuggestuebørn i alderen 0 - 3 år. Vores hus er indrettet så børnene er fordelt på tre stuer. Vores personalegruppe består af; 6 pædagoger, 6 medhjælpere, 1 studerende (i perioder), 1 køkkenleder samt 1 leder.

Vi arbejder vi ud fra en science didaktisk tilgang til det pædagogiske arbejde, og er i fuld gang med at implementere den nye styrkede læreplan, hvor vi bl.a. har fokus på refleksion og evaluering af vores læringsmiljøer og rutinepædagogik gennem hele dagen. Se mere på vores hjemmeside, hvor vi løbende opdaterer: http://vuggestuenmargrethevej.hillerod.dk

Vores menneskesyn er anerkendende, og vi gør os umage med at møde alle vores familier og børn i vuggestuen ud fra en narrativ og inkluderende tilgang. Denne tilgang skal være med til at sikre, alle kan føle sig som fuldgyldige medlemmer af fællesskabet og kulturen i huset.

Vi søger:

- En dygtig, stabil og fleksibel medhjælper med godt humør og en høj arbejdsmoral, og som har en fysik, der kan klare at arbejde i et hus med mange trapper.

- En medhjælper som taler og agerer på en ligeværdig, anerkendende og respektfuld måde, både overfor børn, forældre samt kollegaer.

-En medhjælper som har lyst til at være aktiv deltagende i vuggestuens hverdag, og byder ind med sine kompetencer til glæde for børnenes trivsel og udvikling i Vuggestuen.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så vil vi glæde os til at høre fra dig og invitere til en uddybende samtale.

Din ansøgning skal være os i hænde senest 27. oktober kl. 9.00. Der vil blive afholdt samtaler torsdag den 28. oktober i tidsrummet 15 til 19.

Skriv til os med NemID

Hvad siger vores medlemmer?