top

Kan du se dig selv i et dejligt Idrætsbørnehus som hedder ”GRÆSHOPPEN”

Vi søger to positive og engagerede kollegaer til vuggestue og børnehave.

  • Brænder du for arbejdet med børn
  • Har du en stærk relations kompetence
  • Ser mening med at integrere bevægelse i børnenes hver dag
  • Prioriterer samarbejde højt Så er det dig vi leder efter
  • Har du idræt og bevægelse som linjefag eller ser mening med at arbejde med krop og bevægelse Er det stadig dig vi søger!

Græshoppen er et børnehus med Idrætscertifikat fra VIA. Vi arbejder med Idræt i vores hverdag i form af forskellige lege og aktiviteter, som har bevægelse som omdrejningspunkt.

Vores børnehus bor i Lyngby Taarbæk kommune i et grønt område med masser af muligheder for at udfordre børnene i naturen og tæt på en fodboldbane, som vi benytter.

Derudover har vi et stort og nyrenoveret rum med forskellige idræts redskaber, som dækker aldersgruppen 1-6 år


Vi efterspørger desuden:

Evnen til at være anerkendende, selvstændig, struktureret, positiv, reflekteret, omstillingsparat, initiativrig, inkluderende og loyal.

Vi er et hus i rivende udvikling, som du får mulighed for at sætte dit præg på. Du kommer til at samarbejde med engagerede medarbejdere og en ledelse som prioriterer godt børne/og arbejdsmiljø meget højt.

Vi er en mangfoldig personalegruppe af begge køn.

Græshoppen er en selvejende institutionen med en aktiv bestyrelse som gør sin ypperste for at gøre vores børnehus til det bedste sted for både børn og medarbejder.

Vi søger to positive og engagerede kollegaer til vuggestue og børnehave.

Det drejer sig om to stillinger på henholdsvis 32-34 timer om ugen. Du må meget gerne skrive i din ansøgning, hvilken stilling du søger.

Stillingerne er til besættelse snarest muligt. Vi indkalder til samtale løbende.

Du kan sende din ansøgning, samt andre relevante dokumenter til følgende mailadresse. forou@ltk.dk For at høre nærmere om stillingerne el. aftale et besøg, er du velkommen til at kontakte lederen Forough Moabed på nummeret 21810194.

Hvad siger vores medlemmer?